Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

SERUM EN CRÈME – SCHOONHEID IN PERFECTIE.

PREMIUM is de combinatie van precisie van actieve ingrediënten, uitmuntendheid en schoonheidspassie voor uw ultieme schoonheidservaring. Verwen uw huid met een tot in het kleinste detail doordacht PREMIUM-verzorgingsconcept en ervaar de precisie van de volgende generatie actieve ingrediënten.

De baanbrekende synergetische anti-verouderingsverzorging is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk bewezen en bekroonde celmembraantechnologie en maakt een uitgebreide energetische huidverjonging mogelijk.

De leeftijd van de cellen is te beïnvloeden! Deze benadering van het huidige anti-verouderingsonderzoek staat gerelateerd aan het onderscheid tussen biologische en chronologische leeftijd. Leeftijd is dus geen constante hoeveelheid, maar is in verhouding tussen de toestand van de cellen en de toestand van het hele organisme. Wist je dat veroudering onze cellulaire energieniveaus beïnvloedt? Veranderde en energetische huidveroudering veroorzaakt? Verarmde, vermoeide cellen zijn niet meer zo wendbaar als in van de jeugd. Dit energie- en vitaliteitsniveau van de epidermale cellen kunnen nu worden beïnvloed.

PREMIUM is de combinatie van werkstofprecisie, excellentie en beautybehandeling  voor uw ultieme schoonheidservaring. Verwen uw huid met een tot in het kleinste detail doordacht PREMIUM-verzorgingsconcept en ervaar de precisie van de actieve ingrediënten van de volgende generatie. De baanbrekende synergetische anti-verouderingsverzorging is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk bewezen en bekroonde celmembraantechnologie en maakt een uitgebreide energetische huidverjonging mogelijk.